Pepe, prima victorie în instanță, în lupta pentru avere cu Raluca Pastramă! Bruneta a făcut un pas înapoi!

 

Pepe a obținut o primă victorie în instanță! Magistrații i-au dat câșțig de cauză artistului, în lupta pentru avere, pe care o poartă cu Raluca Pastramă, iar asta după ce încă soția sa a făcut un pas înapoi. Mai mult de atât, gestul brunetei a fost văzut de apropiații celor doi ca un gând de reîmpăcare cu tatăl copiilor săi.

Raluca Pastramă a retras acțiunea în instanță împotriva lui Pepe, în legătură cu anularea hotărârii AGA de la firma care administrează grădinița pe care aceasta o conduce. Gestul femeii a dus la decizia magistraților de a stopa procesul, după cum se arată chiar în hotărârea instanței.

„Ia act de renunțarea reclamantei la judecata cererii. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței”.

Ambii soți sunt acționari la firma deschisă în sector 2, firmă la care Raluca Pastramă ocupă poziția de directoare. La un moment dat s-a zvonit chiar că Pepe ar fi încercat să o elimine pe mama copiilor săi din grădinița pe care o dețin, motiv pentru care aceasta a deschis un proces pe numele lui pe care, acum, se pare că l-a retras.

Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pastramă

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Cei doi păreau a forma un cuplu solid și fericit, însă adevărul din inimitatea mariajului lor era unul cu totul și cu totul altul. Artistul a fost cel care a făcut anunțul despărțirii, iar acum lucrurile se desfășoară exact cum a și precizat: pe cale amiabilă, la notar, deși au fost protagoniștii mai multor controverse, printre care și dezvăluirea infidelității Ralucăi în timpul căsniciei cu artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest