Când vor divorța la notar Pepe și Raluca Pastramă. Condițiile pe care trebuie să respecte cei doi după separarea oficială

 

Pepe și Raluca Pastramă au hotărât ziua în care vor semna actele de divorț! În ciuda tuturor situațiilor controversate in care au fost implicați de când s-a aflat că s-au despărțit, iată că de dragul fiicelor, cei doi au ajuns la un consens și se vor separa, în pace, la notar! Chiar și așa, există anumite condiții pe care trebuie să le respecte după divorț.

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Povestea lor de dragoste părea una ruptă din filmele romantice, însă adevărul din intimitatea relației lor se pare că a fost unul cu totul și cu totul altul.

Când vor divorța la notar Pepe și Raluca Pastramă

Deși părea că vor ajunge în fața magistraților, din cauza detaliilor uluitoare care au ieșit la suprafață din mariajul lor, în cele din urmă lucrurile s-au calmat, iar acum se pregătesc să semneze actele de divorț în fața notarului peste două săptămâni.

Condițiile pe care trebuie să respecte cei doi după separarea oficială

Odată ajunși în cabinetul notarial, Pepe și Raluca Pastramă vor fi nevoiți să ia o decizie în ceea ce privește custodia micuțelor Rosa și Maria, dar și în privința bunurilor pe care le-au strâns împreună în cei opt ani de căsnicie.

Surse apropiate celor doi au dezvăluit că Pepe va rămâne cu vila de lux de 400.000 de euro, cu două mașini, dar și cu afacerea din centrul Capitalei, iar Raluca Pastramă va avea acces la grădinița de 380.000 de euro, la un autoturism, dar și la bunuri și bijuterii de 100.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest