Pepe, dezvăluiri despre cum le-a explicat fiicelor sale că el și Raluca nu mai sunt împreună: „Au fost mici greșeli”/ VIDEO

 

Invitat în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, Pepe a dezvăluit cum anume le-a explicat fiicelor sale, Rosa și Maria, că el și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu.

Relația lui Pepe cu Raluca Pastramă s-a destrămat după opt ani în care au trecut peste multe obstacole împreună. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de artist pe contul lui de YouTube și ce se preconiza a fi un divorț pașnic, s-a transformat într-unul controversat, din cauza detaliilor care au ieșit la iveală despre infidelitatea Ralucăi Pastramă.

Cum le-a explicat Pepe fiicelor sale că el și Raluca nu mai sunt împreună

Ulterior, lucrurile între cei doi s-au calmat, iar acum au ajuns la sentimente mai bune, potrivit spuselor artistului: „Suntem foarte bine. Credeți-ne pe cuvânt. Amintiți-vă filmulețul pe care l-am postat eu în urmă cu două luni. Suntem fix în momentul ăla. Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc... Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect.”, a declarat Pepe la Antena Stars.

Cât despre cum le-a explicat fiicelor lui că nu mai formează un cuplu cu Raluca Pastramă, Pepe a mărturisit că Rosa și Maria au primit vestea chiar în prima zi a separării. Se pare că micuțele au înțeles situația și gestionează totul foarte bine.

”Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă”, a mai spus artistul, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest