Raluca Pastramă, surprinsă la volanul unei mașini ieftine! Cu ce bunuri a rămas bruneta, de fapt, după despărțirea de Pepe

 

Separarea dintre Pepe și Raluca Pastramă a avut o mulțime de suișuri și coborâșuri! Deși atunci când și-a anunțat admiratorii că nu mai formează un cuplu cu mama fetițelor sale spunea că divorțul va fi unul pe cale amiabilă, ulterior lucrurile au luat o întorsătură dramatică și cei doi au ajuns în centrul unor controverse șocante. Iată că acum cei doi s-au reîntors la sentimente mai bune și au decis, în sfârșit, cum își vor împărți averea, dar și custodia celor două fetițe.

După ce între ei s-a iscat un conflict de proporții care părea că îsi va găsi deznodământul la tribunal, iată că acum, Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la un consens, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună și au stabilit cum se va face partajul, dar și la cine vor rămâne copilele lor.

Cu ce bunuri a rămas bruneta, de fapt, după despărțirea de Pepe

Raluca Pastramă a fost surprinsă, recent, la volanul unei mașini ieftine, astfel multă lume întrebându-se cu ce bunuri a rămas, de fapt, bruneta, după despărțirea de Pepe. Se pare că încă soția artistului va primi grădinița pe care a construit-o și de care s-a ocupat personal, care valorează aproximativ 380.000 de euro, dar și alte bunuri, printre care și bijuterii în valoare de 100.000 de euro.

Cât despre bunurile lui Pepe, se pare că acesta va rămâne cu două mașini scumpe, dar și cu vila din Pipera, în care a locuit cu Raluca Pastramă și cu cele două fiice până de curând. Pe lângă asta, artistul va avea și afacerea din Centrul Capitalei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest