Adevărul despre relația soției lui Silviu Prigoană cu copiii pe care afaceristul îi are din mariajul cu Adriana Bahmuțeanu!

 

Mihaela Prigoană a vorbit despre relația ei cu Silviu Prigoană și cu copiii acestuia, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars. Mai deschisă ca niciodată, soția afaceristului a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu băieții pe care partenerul de viață îi are din mariajul cu Adriana Bahmuțeanu.

Mihaela Prigoană a fost dintotdeauna o prezență discretă în showbiz-ul autohton, în ciuda tuturor scandalurilor de proporții în care soțul ei, Silviu Prigoană, a fost implicat de-a lungul timpului cu fosta parteneră, Adriana Bahmuțeanu.

Deși formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă, Mihaela și Silviu Prigoană au știut întotdeauna să îți țină căsnicia departe de lumina reflectoarelor, însă acum, în exclusivitate pentru Antena Stars, soția afaceristului a oferit detalii inedite din intimitatea de cuplu.

Adevărul despre relația soției lui Silviu Prigoană cu copiii Adrianei Bahmuțeanu

Mihaela Prigoană este o mamă vitregă desăvârșită și se înțelege extraordinar cu copiii pe care Silviu Prigoană îi are din mariajul cu Adriana Bahmuțeanu. Potrivit spuselor ei, a existat o relație foarte frumoasă încă din prima clipă în care s-au cunoscut.

Mai mult de atât, Mihaela are și ea trei copii dintr-o altă căsnicie, iar ce o bucură cel mai tare este că toți cei cinci frați se înțeleg de excepție unii cu ceilalți.

„Întotdeauna m-am înțeles bine cu toți băieții, nu doar cu cei mari. Corina este o fată extraordinară, noi suntem foarte uniți. Eu sunt persoana care caută întotdeauna să fie bine, nu-mi place să judec.”, a spus Mihaela Prigoană, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest