Amănunte exclusive despre mariajul lui Silviu Prigoană cu Mihaela! Cum se înțeleg cei doi, de fapt: „El este mai vulcanic”

 

În exclusivitate pentru Antena Stas, Mihaela Prigoană a oferit detalii din intimitatea mariajului cu Silviu. Cunoscut pentru personalitatea sa vulcanică prin prisma divorțurilor controversate de care avut parte cu Adrian Bahmuțeanu, multă lume a vrut să știe cum se poartă acum afaceristul în căsnicia cu actuala sa soție.

Silviu și Mihaela Prigoană reprezintă unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul autohton, dar totodată și cele mai discrete. Afaceristul pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele partenerei de viață, după toate scandalurile în care a fost implicat cu fosta soție.

Mihaela Prigoană a recunoscut că primii ani ai relației cu Silviu Prigoană au fost destul de dificili, însă compatibilitatea pe care o au i-au ajutat să depășească toate obstacolele.

„Primii ani au fost puțin așa… până s-a acomodat, fără soție. Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Faptul că eu sunt aproape de el, noi mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui.”, a spus Mihaela Prigoană.

Mai mult de atât, Mihaela Prigoană a mărturisit că deși Silviu are un caracter mai vulcanic, deseori a dat dovadă de calmitate și răbdare în situații neașteptate. Partenera de viață a afaceristului a spus că acesta moștenește partea analitică de la tatăl său, bărbatul care a acceptat-o cu ușurință în familia lui încă de la început.  

„Cred că Silviu semănă mai mult cu mama, dar are foarte mult și de la tatăl lui. Tatăl lui este un om mai calm, își face timp să analizeze lucrurile. Silviu este mai vulcanic. Eu când am venit în 2015 la București și am venit acasă la Silviu, el era acolo împreună cu soțul ei și făceau niște controale medicale și când m-a văzut, am stat puțin, am povestit și mi-a spus un lucru pe care nu o să-l uit niciodată, niște cuvinte foarte frumoase <<Să știi că ai venit la bărbatul din cea mai albă pâine. Mi-ar plăcea foarte mult să rămâi aici>>.”, a mai declarat soția lui Silviu Prigoană.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest