Adevărul despre situația financiară a Brigittei Pastramă! A fost nevoită să își vândă ambele apartamente pe care le deținea! VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Brigitte Pastramă a vorbit cu lux de amănunte atât despre problemele cu legea pe care ea și soțul ei le au, după ce au comercializat ilegal măști contrafăcute, cât și despre situația financiară.

Brigitte și Florin Pasteamă au intrat în atenția oamenilor legii, după ce li s-au adus acuzații referitoare la comercializarea ilegală a măștilor contrafăcute.  Bruneta susține că atât ea, cât și partenerul de viața nu au fost conștienți că afacerea lor nu corespunde normelor legale, astfel că au fost șocați când au aflat detaliile din partea autorităților.

Brigitte susține că a atras mânia lui Dumnezeu, din cauza mândriei de care a dat dovadă, prin etalarea bunurilor materiale în cadrul reality-show-ului de la Antena Stars.

"Nu are rost să ne întrebăm de ce Dumnezeu ne dă încercări. Chiar dacă m-am bătut cu pumnul în piept că suntem cei mai corecți oameni, poate că am atras invidia oamenilor cu acest reality”, a spus Brigitte Pastramă.

Totodată, Brigitte a mai mărturisit că deși o țară întreagă crede că atât ea, cât și Florin Pastramă, au o situație financiară extraordinară, adevărul este cu totul și cu totul altul. Bruneta a dezvăluit că de la începutul pandemiei de coronavirus și până în prezent a fost nevoită să vândă cele două apartamente pe care le deținea, din cauza problemelor cu banii.

„În perioada pandemiei eu am avut un apartament la mare pe care l-am vândut, iar în urmă cu două luni, înainte de a face cumpărăturile și de a renova terasa, eu am vândut și apartamentul de pe Nordului pentru că doream ca să construiesc o locuință cu 14 apartamente, dar s-au dublat prețurile la lemn, la fier, au crescut dintr-o dată și nu am mai vrut să investesc banii acolo și am investit în casă.

Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de brand-uri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil de-al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest