Adevărul este dureros, dar sănătos! Care sunt cele mai mari defecte ale fiecărei zodii, în parte

 

Fiecare zodie este recunoscută pentru calitățile sale, dar mai ales pentru defecte, așa că este destul de ușor ca să îți dai seama de cineva că este în zodia Taur sau Berbec numai după comportamentul lor.

Dacă vrei să știi ce defecte caracterizează zodia ta, iată aici:

Berbec
Este extrem de încăpățânat și de răutăcios, iar atunci când nu te aștepți, poate fi extrem de răzbunător. De asemenea, Berbecul este convins că este cel mai deștept și că le știe pe toate, așa că trebuie să ai multă răbdare în preajma lui. Bineînțeles că toate lucurile trebuie să se facă după voia lui, așa că spune ca el și fă ca tine și totul va fi bine.

Taur
Este prin excelență un egoist, iar bunul simț nu prea se află în vocabularul său. Pentru că este mereu pus pe harță și este furios, de obicei uită să se gândească și la ceilalți, iar dacă vrea neapărat un lucru, îl ia fără să stea pe gânduri.

Gemeni
Nativul din Gemeni are o personalitate dublă, își schimbă mereu părerea și pare că nu știe ce vrea, așa că uneori are nevoie de ajutorul tău pentru a-l readuce pe linia de plutire. În plus, pare că nu vrea să stea locului o clipă. În relațiile de cuplu este destul de incomod, deoarece nu știe ce vrea și nici ce sentimente are sau nu pentru partenerul său.

Citește care sunt defectele celorlalte zodii AICI.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest