Adi de la Vâlcea, primele declaraţii după intervenţia chirurgicală! Cum se simte artistul

 

Iubitul artist a ajuns pe patul de spital! Oboseala şi stresul acumulate din cauza nopţilor pierdute şi ale nenumăratelor evenimente, şi-au pus amprenta pe sănătatea acestuia. Astfel încât, Adi de la Vâlcea a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Înainte de a fi operat, cântăreţul le-a transmis fanilor mai multe mesaje, pentru a nu se îngrijora. Iar cum a ieşit din sala de operaţii, a făcut fix acelaşi lucru, dar de data aceasta pentru a-i anunţa că se simte bine. Se pare că, Adi de la Vâlcea a suferit o operaţie la bilă.

"Pentru prima dată pe un pat de spital, mă pregătesc de o mică operație de bilă, plătesc prețul nopților pierdute și stresului. Este o operație usoară, nu trebuie să vă îngrijorați... cel putin așa cred:) Va pup și să ne auzim cu bine. / Gata, am ieșit totul bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje.", a scris Adi de la Vâlcea, pe pagina personală de Facebook. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate