Adrian Minune, citat la audierile DIICOT, în calitate de martor, într-un dosar de șantaj și camătă!

 

Adrian Minune este citat la audierile DIICOT într-un dosar de șantaj și camătă! Nu este pentru prima dată când interpretul de manele este interogat de autorități!

Adrian Simionescu, pe numele său real, a fost chemat în cursul zilei de joi, 26 noiembrie, la audieri într-un dosar de șantaj și camătă. Potrivit informațiilor din presă, cântărețul de manele a fost chemat în calitate de martor în dosarul care vizează un grup infracțional organizat.

Mai mult de atât, se pare că autoritățile au început perchezițiile la locuințele celor implicați în dosarul care vizează mai mulți cămătari din Brăila, iar oamenii legii „i-au făcut o vizită” și lui Adrian Minune acasă, însă nu l-au găsit acolo.

Nu este pentru prima dată interogat de autorități

Adrian Minune este „un veteran” în ceea ce privește interogările, fiind deseori implicat în conflicte deschise cu legea. Ba chiar unul dintre scandalurile cu autoritățile, în care a fost protagonist, s-a ales cu o interdicție pe viață în America, din cauza unor conaționali care s-au recomandat la ambasadă ca fiind membrii din trupa sa cu care merge la concerte.

Prima reacție a lui Adrian Minune, după ce a fost citat la audieri

Potrivit Antena 3, Adrian Minune a dezvăluit că nu are idee de ce este chemat la audieri și că singurul lui răspuns pentru autorități va fi acela că nu știe nimic.

"M-au chemat la audieri, nu ştiu, tăticule, unde. (...) Aştept maşina să mă ia. Sunt martor. Zic şi eu acolo că nu ştiu nimic", a spus Minune, chestionat asupra convocării sale de către ofiţerii de la Crimă Organizată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest