Adriana Bahmuțeanu a ajuns cu fiul ei la urgențe: ”Sunt o mamă neputincioasă și tuturor medicilor le este frică să nu fie dați în judecată de fostul soț”

 

Adriana Bahmuțeanu trece prin clipe grele din cauza fiului său mai mare, care nu se simte foarte bine. Prezentatoarea TV a mers de urgență la spital cu acesta și a avut parte de o surpriză neplăcută.

Vedeta a intervenit la ”Star magazin” și a dezvăluit ce se întâmplă în acest moment cu fiul său.

”Îmi pare rău, eram cu copilul și cu doctorii. Pentru fiecare problemă, ajung cu copiii la UPU. Mai ales acum în vacanță, este o coadă interminabilă. Am așteptat o oră să ne înregistreze. Nu înțeleg cum nu se face nimic, măcar pentru copii să se facă ceva. Nu fac față medicii. Maxi are o tuse de care nu scapă de o lună și ceva. Am revenit aici, că nu am voie să medic la un medic prvat decât cu acordul tatălui. Este singura variantă legală, dacă se simte rău copilul. A dat în judecată medicul psiholog, un medic care i-a dat un tratament homeopat. Am mai venit aici la UPU, dar aici este aglomerat, nu. Ne-au dat un tratament, a făcut o alergie, am revenit. Este neputincios să fii mamă și să fii neputincioasă și să nu faci nimic, pentru că tuturor medicilor le e frică să nu îi dea în judecată. Sper să nu mai fie atât de aglomerat. Toată lumea crede că se intră cu bani aici, nu e așa. Nu vă spun ce e aici. Sunt o mamă neputincioasă, că nu pot să îmi ajut mai mult copilul”, a spus Adriana în exclusivitate pentru Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest