Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis data nunții: ”Deja ne uităm la calendar”

 

Cele două condiții pe care le-au avut în vedere logodnicii pentru a stabili când își vor uni destinele și în fața ofițerului stării civile.

 

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc. S-au cunoscut în această vară, grație lui Carmen Harra, iar la cinci săptămâni de când s-au văzut prima oară au apreciat că sunt sortiți unul pentru celălalt și au decis să se logodească. Între timp, George și-a luat băiețelul născut și crescut în California și, de dragul noii sale cuceriri, s-a mutat în România. În vară, urmează pasul logic: căsătoria celor doi în fața ofițerului de stare civilă.

 

În exclusivitate la Antena Stars, George Restivan a declarat că deja s-a decis data nunții, iar condițiile au fost ca în ziua respectivă să nu fie o sărbătoare religioasă sau post. Cei doi logodnici au făcut o analiză a calendarului și au îngroșat data de 30 iunie pentru organizarea evenimentului important din viața lor.

 

„Deja ne uităm la calendar, pe iunie. Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post.  Vineri, pe 30 iunie. În iunie o să fim oficial soț și soție, cu hârtie, cu documente, cu tot, la primărie”, a spus logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, pentru Antena Stars.

 

În altă ordine de idei, potrivit declarațiilor făcute de Călin, unchiul Melissei, făcute la Acces Direct, George Restivan a fost trecut ca tată în certificatul de naștere al fetei ajunse acum la 25 de ani: „Eu cu Ghiță ne știm de foarte mult timp. El a ascuns toată chestia asta. El a plecat în Statele Unite când Melissa avea deja un an de zile. Nu era plecat și nu a știut. Nu era perioada de armată, cum zicea el la început”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest