Adriana Bahmuțeanu, trădată și jefuită de cea mai bună prietenă: „M-a rănit foarte tare!”

 

Adriana Bahmuțeanu a fost trădată și jefuită de cea mai bună prietenă! Vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre episodul care i-a lăsat un gust amar, mai ales că femeia care a tâlhărit-o îi era ca o soră!

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi și a reușit sa se facă plăcută datorită comportamentului efervescent și a sincerității debordante. Astfel că vedeta a vorbit fără menajamente despre un episod care a marcat-o și pe care și-ar fi dorit să îl dea uitării.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că a fost dezamăgită de foarte multe persoane, însă cine a rănit-o profund a fost femeia pe care o considera ca pe sora ei, în urmă cu câțiva ani.

Potrivit spuselor vedetei, și-a pus toată increderea în prietena sa, astfel că nu de puține ori a lăsat-o singură în garsoniera pe care o deținea la vremea respectivă. Într-una din zile când s-a întors acasă, Adriana Bahmuțeanu a sesizat că îi lipseau foarte multe obiecte de valoare din locuință, motiv pentru care s-a dus peste aceasta acasă, unde surpriză, mai mult de jumătate din lucrurile pe care femeia le avea în apartament erau furate din casa lui Bahmu.

“Am avut o prietenă foarte bună, tinere amândouă. Aveam o garsonieră și le-am lăsat cheile pentru că venea un isntalator. Când am venit acasă am constatat că îmi lipseau multe obiecte de valoare și am descoperit pentru că m-am dus glonț la ea acasă. Îmi furase haine, icoane, tigăi, jumătate din casa mea era la ea. Am găsit cearceafurile într-un anumit fel. Mi-a mărturisit că este într-o situație nasoală cu soțul și că a stat cu amantul în apartamentul meu. Mi-am recuperat lucrurile de la ea.”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Dezamăgită de gestul femeii de a o fura, Adriana Bahmuțeanu a rupt orice legătură cu ea, iar peste ani când s-au reîntâlnit, aceasta a îngenuncheat în fața ei pentru a-i cere iertare.

“La câțiva ani ne-am întâlnit într-un lift la o televiziune și s-a așezat în genunchi și mi-a cerut iertare. M-a rănit foarte tare. Am considerat-o cea mai apropiată persoană după familia mea Am învățat în timp cum să mă feresc de acești vampiri energetici, erau persoane în preajma cărora dacă stăteam aveam o cădere nervoasă.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest