Război total între Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu, în direct, la Xtra Night Show: „Du-te la control!”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu este protagonista unui nou scandal, dar de data aceasta cu Adriana Bahmuțeanu! Între cele două s-a declanșat un război total, în direct, la „Xtra Night Show”, după ce artista a comparat lupta pe care o dă ca să obțină custodia totală, împotriva lui Gabi Bădălău, cu situația în care s-a aflat Bahmu cu Silviu Prigoană!

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a comentat divorțul cu scandal dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. În direct, prin telefon, artista și Bahmu au început să aibă o discuție ce părea, constructivă, însă ulterior replicile pe care și le-au dat reciproc s-au transformat într-unele din ce în ce mai acide.  

În timp ce Adriana Bahmuțeanu îi tot oferea sfaturi Claudiei Pătrășcanu în ceea ce privește comportamentul pe care l-a prezentat în ultima vreme, de a expune toate detaliile din intimitatea mariajului cu Gabi Bădălău, aspect care îi va afecta ulterior pe cei doi copii ai lor, Claudia a răbufnit și a ținut să îi readucă aminte de similaritatea situației prin care a trecut cu Silviu Prigoană.

„Adriana este în situația în care își dă cu părerea, însă acum câțiva ani era pe aceeași canapea și era o femeie supărată, tristă, o mamă disperată. Te întreb Adriana, unde sunt copiii tăi acum?”, au fost cuvintele care au stat la baza scandalului, în direct la Xtra Night Show.

Nervoasă din cale-afară din cauza remărcii facute de Claudia Pătrășcanu, Adriana Bahmuțeanu a răbufnit și i-a spus că atitudinea ei este total nepotrivită, pentru că ulterior singurii afectați vor fi cei doi băieți ai săi.

„Faptul că ești mamă, nu îți dă dreptul de control absolut asupra copiilor. Încetează cu abuzul ăsta asupra copiilor. Copiii tăi ar trebui încurajați să își vadă tatăl. Hai să păstrăm o anumită limită, nu seamănă situațiile. Eu nu i-am ceru bani soțului meu, nu l-am denunțat la DNA, deși am fost pusă să fac asta, nu l-am făcut homosexual. Hai să nu ne mai comparăm”, a explodat Adriana Bahmuțeanu.

Mai mult de atât, în continuare, Claudia Pătrășcanu a decis să închidă telefonul, iar Adriana Bahmuțeanu a continuat cu tot ce voia să îi spună acesteia, precizând chiar și faptul că i-a trimis o carte artistei, după divorț, în speranța că își va schimba comportamentul.

„Cine este ea să mă judece pe mine? Am vrut să fiu drăguță, am vrut să o ajut, i-am trimis și o carte după divorț, doar pentru că a citit două articole de psihologie nu înseamnă că le știe pe toate și că e expertă. Am mâncat din aceeași farfurie? Vrea să afli ce probleme ai, du-te la un control”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest