De ce a refuzat Claudia Pătrășcanu oferta lui Gabi Bădălău de a-i cumpăra o casă: “Este doar o strategie”

 

Propunerea lui Gabi Bădălău de a-i cumpăra o casă și o mașină Claudiei Pătrășcanu, dar și de a se ocupa de toate cheltuielile care țin de școlile copiilor săi, a luat pe toată lumea prin surprindere. Dar nu și pe artistă, care a refuzat categoric ajutorul financiar venit din partea milionarului. Ajutor pe care l-a catalogat drept „doar o strategie”.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se termina! După ce în urmă cu câteva zile, cei doi și-au aruncat cuvinte grele, într-o confruntare șocantă care a avut loc, în direct, la „Xtra Night Show”, afaceristul s-a gândit să termine scandalul cu mama copiilor lui, de dragul celor doi micuți pe care îi au împreună, după cum a mărturisit chiar el.

„Eu tot timpul, în aceşti doi ani, în care suntem prin instanţe am încercat să am dialog cu Claudia şi am tot venit cu variante bune pentru creşterea şi educaţia copiilor. Respectiv să plătesc pe un an de zile şcoli foarte bune în Bucureşti, grădiniţe şi aşa mai departe, tot ce înseamnă activităţile copiilor extra-şcolare, condiţiile şi traiul pe care Claudia cu copiii să-l aibă şi pe care îl merită şi este normal”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars, în exclusivitate.

De ce a refuzat Claudia Pătrășcanu oferta lui Gabi Bădălău de a-i cumpăra o casă

La scurt timp după ce a primit propunerea din partea lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu i-ar fi transmis că se mai gândește, iar ulterior a refuzat-o, mărturisind în exclusivitate pentru Antena Stars că dorința de reconciliere a fostului soț este doar o strategie și că nu are deloc încredere în el.

„Eu nu mai cred absolut nimic din ce spune Gabi. Nu este primul mesaj, sunt multe convorbi între avocați, promisiuni multe. Se răzgândea cu o zi înainte sau chiar cu o oră. Eu nu mai cred absolut nimic, a trecut deja atâta timp, noi ne-am reprezentat în urmă cu 2 ani la mediere, nu s-a ținut cont de acest lucru. Am ajuns să mă gândesc doar la liniște și atât. Nu știu dacă Gabi v-a dat răspunsul meu la acest mesaj. Am să las în continuare autoritățile să se ocupe de acest lucru.”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit și faptul că a demarat un proiect imobiliar în Constanța, iar oferta lui Gabi Bădălău va fi acceptată sau nu de copiii lor, abia atunci când aceștia vor fi majori. Însă până atunci, artista nici nu vrea să audă să se mute într-o casă cumpărată de afacerist, mai ales după ce a fost dată afară din locuința în care stătea, cu tot cu copii.

Probabil copiii când vor crește sunt liberi să decidă. Că vor vrea să se mute la Bolintin, că vor vrea să rămâne lângă mine la Constanța, eu îi susțin necondiționat. Dacă va face acest lucru, va face când copiii vor avea 18 ani. Pe mine nu mă poate obliga Gabi Bădălău să mă mut în casă nouă. Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă”, a declarat Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest