Gabi Bădălău, declarații exclusive despre oferta incredibilă pe care i-a făcut-o Claudiei Pătrășcanu, ca să încheie războiul cu artista!

 

După ce Dan Capatos a făcut public, la XNS, mesajul pe care Gabi Bădălăi i l-a trimis Claudiei Pătrășcanu, în care îi promitea mamei copiilor lui că se va ocupa de toate cheltuielile ca ea și cei doi micuți să ducă un trai bun, afaceristul a oferit primele declarații despre oferta incredibilă făcută fostei soții și despre cum a reacționat aceasta la propunerea lui.

Gabi Bădălău pare că își dorește să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Cel puțin asta reiese din propunerea pe care i-a făcut-o artistei, spunându-i că se va ocupa de toate cheltuielile de școlarizare ale celor doi băieți, că îi va cumpăra o casă, într-o zonă de lux, în care să locuiască cu micuții, dar și o mașină de care să se bucure toți trei.

„Da. Eu tot timpul, în aceşti doi ani, în care suntem prin instanţe am încercat să am dialog cu Claudia şi am tot venit cu variante bune pentru creşterea şi educaţia copiilor. Respectiv să plătesc pe un an de zile şcoli foarte bune în Bucureşti, grădiniţe şi aşa mai departe, tot ce înseamnă activităţile copiilor extra-şcolare, condiţiile şi traiul pe care Claudia cu copiii să-l aibă şi pe care îl merită şi este normal.

Într-adevăr, i-am dat un mesaj, o să vă dau print-screen dacă este nevoie, cu mesajul dintre mine şi Claudia în care îi spun: " Claudia, sunt de acord să găsim împreună o casă pentru tine şi pentru copii, îmi doresc să înscriem copiii la una dintre cele mai bune şcoli din Bucureşti, sunt de acord să îţi iau o maşină bună pentru tine, pentru copii şi pentru siguranţa voastră”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars, în exclusivitate.

Contactat de reporterii Antena Stars, Gabi Bădălău a mărturisit că artista i-ar fi trimis un mesaj în care i-a spus că se mai gândește, ca mai apoi să primească o hârtie de la avocați prin care Claudia Pătrășcanu i-ar fi cerut 10.000 de euro lunar.

„Sunt de acord să plătesc toate cheltuielile, doar că ea are alte interese presupun şi nu se gândeşte la educaţia şi la binele copiilor”, a adăugat fiul de milionar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest