Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu! Îi oferă o casă mamei copiilor lui: „Mă ocup de toate cheltuielile”

 

Vrea Gabi Bădălău să îngroape securea războiului de proporții pe care îl duce cu Claudia Pătrășcanu de aproape doi ani? Nimeni nu știe cu certitudine, însă din ultimele declarații făcute de afacerist se înțelege că s-a săturat de scandalul cu fosta soție, astfel că a decis să îi pună acesteia la dispoziție tot ce își dorește doar pentru a încheia conflictul dintre ei!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au detonat bombe după bombe în confruntarea care a avut loc între ei, în direct, la „Xtra Night Show”. După ce artista i-a pus la îndoială orientarea sexuală, l-a acuzat de un comportament indecent cu Bianca Drăgușanu de față cu cei doi băieți ai săi și l-a pus să îsi mai facă o dată testul anti-drog, iată că acum a avut o răsturnare de situație!

Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu!

Ultimele declarații făcute de Gabi Bădălău arată faptul că afaceristul s-a săturat de scandalul de proporții în care este implicat cu fosta soție, astfel că este dispus să îi cumpere o casă în orice cartier dorește aceasta, să suporte toate cheltuielile școlare ale celor doi copii ai săi, dar și să îi ofere fostei soții o mașină bună cu care să se plimbe cu cei mici.

”Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, buget 120-150 de euro, să înscriem băieții la școala americană, plătesc eu pe un an de zile avans taxele de școlalizare. Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți să aveți să vă deplasați. Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi. Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback”, a fost mesajul pe care Gabi Bădălău i l-a trimis Claudiei Pătrășcanu și pe care Dan Capatos l-a făcut public la ”Xtra Night Show”.

Deocamdată Claudia Pătrășcanu nu a avut nicio reacție referitoare la propunerea uluitoare făcută de Gabi Bădălău, dar suntem siguri că va exista una, cât de curând.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest