Claudia Pătrășcanu, detalii șocante despre presupusa dependență de droguri a lui Gabi Bădălău: „Copiii au fost sechestrați!”/ VIDEO

 

Deși rezultatele testelor anti-drog făcute de Gabi Bădălău au ieșit negative, Claudia Pătrășcanu susține în continuare că fostul soț este dependent de substanțe interzise și cere refacerea testului ADN!

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că este de părere că rezultatele testelor pe care fostul soț le-a efectuat, în ceea ce privește consumul de droguri, au fost modificate, după bunul plac al afaceristului, dat fiind că numele „Bădălău” are o mare influență.

Aflată pe canapeaua din platoul XNS, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că au existat multe episoade în care Gabi Bădălău a venit să își copiii și să petreacă timp cu ei, după ce în prealabil consumase substanțe interzise.

Artista susține că și-a dat seama de faptul că fostul soț era drogat, din cauza comportamentului instabil și din cauza incoerenței pe care o avea în exprimare! Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a mai adus o serie de acuzații grave la adresa afaceristului, povestind că cei doi băieți ai lor au fost sechestrați în casa acestuia, în timp ce erau bolnavi.

„El vine drogat să ia copii, el reacționează ca un om care consumă. De ce nu vrea să facă acel test din firul de păr? Este un pericol, el nu își dă seama. El își face testele unde vrea el. Este foarte simplu să zboare în altă țară pentru acest test. Și cei de la Protecția Copilului și-au dat seama. Copiii au fost sechestrați, lăsați bolnavi în casă. Omul era incoerent, nu se putea discuta cu el. Dar nu știu ce se întâmplă de nu se rezolvă nimic”, a explicat Claudia Pătrășcanu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest