Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău a făcut testul antidrog: „Ar fi cel mai mare rău!”

 

Claudia Pătrășcanu a avut o primă reacție, după ce Gabi Bădălău a făcut testul antidrog! În fața tribunalului, unde va fi o nouă înfățișare a divorțului, artista și-a exprimat părerea despre gestul tatălui copiilor ei de a se testa pentru a afla lumea dacă a consumat sau nu substanțe interzise!

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău capătă proporții din ce în ce mai mari! Chiar dacă s-au despărțit în urmă un an, cei doi încă se judecă la tribunal pentru a obține custodia celor doi copii.

Nu de puține ori, artista a susținut că unul dintre motivele pentru care Gabi Bădălău nu ar trebui să obțină custodia băieților pentru care îi au împreună constă în faptul că acesta consumă droguri. Sătul de acuzațiile aduse, afaceristul și-a facut testul antidrog atât la o clinică privată, cât și la INML!

”Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (nr. INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele.”, a spus Gabi Bădălău.

Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău a făcut testul antidrog!

Chiar dacă rezultatul testului antidrog a lui Gabi Bădălău a ieșit negativ, Claudia Pătrășcanu a spus că își dorește ca testul să fie făcut pe baza firelor de păr, susținând că rezultatele ar fi cele mai exacte în această situație.

”Dacă tot face aceste acuzații, să vină cu dovezi. Singura plângere pe care mi-au asumat-o a fost cea a consumului de droguri. Insist pe acest subiect, să se facă testul pe firul de păr.”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, în exclusivitate!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest