Gabi Bădălău a făcut testul antidrog la cererea Claudiei Pătrășcanu! Care sunt rezultatele analizelor/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Gabi Bădălău a făcut testul antidrog, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că este dependent de substanțele interzise! Dornic să arate opiniei publice care este, de fapt, adevărul, fiul fostului politician s-a prezentat la INML pentru a-și face analizele atât de dorite de mama copiilor lui! Care sunt rezultatele?

Gabi Bădălău s-a ținut de promisiunea pe care i-a făcut-o soției în sala de judecată, după ce aceasta l-a acuzat de consum de droguri! După ce a ieșit din sediul INML, unde și-a facut testul antidrog, afaceristul a oferit primele declarații pentru Antena Stars.

Catalogându-se pe sine un om asumat și sincer, care nu are nimic de ascuns, Gabi Bădălău a dezvăluit că întâi a mers la o clinică privată, unde a primit deja rezultatele testului antidrog, după care s-a prezentat și la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” unde și-a mai facut un test.

”Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (nr. INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție... nu am refuzat absolut nimic.”a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

Care sunt rezultatele analizelor

Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, care este rezultatul testului antidrog pe care l-a făcut Gabi Bădălăul la clinica privată. Se pare că analizele au ieșit negative, semn că afaceristul nu este un consumator de droguri așa cum a susținut mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest