Gabi Bădălău, furios din cale-afară, după ce Claudia Pătrășcanu nu l-a lăsat să își vadă copiii, din nou: „O să îi fac plângere penală”

 

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare că nu mai ajunge la un final! Prin intermediul unei conversații telefonice, în direct, la Antena Stars, afaceristul a refulat și a dezvăluit că îi va face plângere penală încă soției sale, după ce aceasta nu i-a permis, din nou, să își vadă copiii.

Relația dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu devine din ce în ce mai complicată. Afaceristul susține că mama copiilor săi nu respectă hotărârea judecătorească in ceea ce privește programul de vizită, care ar trebui să îi permită să petreacă timp cu băieții săi.

“Am fost la Protecția Copilului și la Poliție. Fiecare primărie are o direcție care se ocupă cu monitorizarea pentru a respecta aceste hotărâri judecătorești. O să îi fac o plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești.”, a spus Gabi Bădălău, în direct la „Xtra Night Show”.

Mai mult decât atât, afaceristul a mărturisit că deși a fost sprijinul financiar principal atât al copiilor, cât și al Claudiei Pătrășcanu, artista vrea cu orice preț să îl îndepărteze de cei doi băieți ai săi.

"Ferească Dumnezeu să dau eu toate materialele pe care le am cu ea. Nu e posibil să îmi influențeze copiii în felul ăsta. Fă-mi mie tot ce vrei, dar lasă copiii. Am chemat echipa mobilă de la Protecția Copilului când mi-a zis că sunt bolnavi și i-am cerut să mă lase să intre în casă. Au constat că copiii sunt bine, dar doamna aia mi-a zis că nu o poate obliga pe Claudia sa mi-i dea.", a mai spus Gabi Bădălău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest