Reacția dură a Claudiei Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au petrecut împreună, în Dubai: „Fuge de responsabilități”

 

Imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu împreună, în Dubai, au existat pe primele pagini ale tabloidelor de la primele ore ale dimineții! Printre cei care au văzut pozele s-a numărat și Claudia Pătrășcanu, care a avut o reacție dură despre escapada fostului soț cu celebra blondină.

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare că nu mai ajunge la un sfârșit! După ce Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost surprinși în ipostaze tandre, în Dubai, atât afaceristul, cât și blondina au spus, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că deocamdată nu există nicio relație de natură amoroasă între ei, însă nu știu încă ce le va rezerva viitorul.

Contactată de reporterii Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a avut o reacție dură la adresa fostului soț despre care a spus că „fuge de responsabilitați”, lucru cu care deja „este obișnuită”

„Într-un fel sau altul, ştiam, deoarece înainte de Crăciun cu o zi m-a sunat, i-a sunat pe copii, le-a spus că o să vină să-i vadă de Crăciun, apoi a luat telefonul şi m-a cerut pe mine la telefon şi  m-a întrebat dacă poate să vină şi i-am spus că da, poate să vină. Nu a venit de Crăciun. La un moment dat, am aflat seara că este cu acea femeie la munte.

Eu sunt obişnuită şi în momentul în care el spune că vine şi nu mai vine, le promite şi nu face nimic. Vă daţi seama că sunt obişnuită, se întâmpla şi în căsnicie treaba asta.Viaţa lui este mai importantă, să schimbe femeile, să se plimbe prin ţări străine. Şi dacă spune că este un om liber, nu prea este liber, credeţi-mă!  Are o mulţime de responsabilităţi de care fuge şi de la care s-a eschivat”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze că Gabi Bădălău nu este încă un bărbat singur așa cum se dă a fi, iar asta din cauza divorțului controversat în care este implicat.

„Dacă el vrea să fie 100% singur, că tot spune că este un bărbat singur, ar trebui să nu mă mai ţină pe holurile instanţei şi să-mi dea divorţul acela. E ruşinos, e penibil, eu încerc să le dau educaţie frumoasă copiilor, să-i ţin departe de aceste lucruri.”, a mai spus vedeta.

Odată cu ieșirea la iveală a faptului că Bădălău și Bianca Drăgușanu au făcut Revelionul împreună, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că înainte ca acesta să plece în Dubai a amenințat-o că îi va lua copiii cu el.

„Acum am făcut legătura de ce acum câteva zile, înainte ca Gabi să ajungă prin Dubai, am avut o discuţie cu el în care mi-a spus că o să facă tot posibilul să ia copiii în Dubai. Şi mi-a zis: "de ce nu-mi dai copiii acum, în Dubai, să plec?"  Probabil că aveau de gând să plece împreună cu copiii mei şi cu această femeie.

Fiecare trebuie să stea în locul lui şi să-şi crească copilul aşa cum ştie. Cum credeţi că aş putea să las doi copii minori, să-i ştiu departe de mine, doi copii care nici acum nu se îmbracă singuri, nu mănâncă singuri, dar uneori îi mai ajut pentru că vreau să mănânce bine.

Aceşti copii vor avea ocazia să plece în vacanţele exotice ale tatălui şi femeilor din viaţa lui în momentul în care vor decide ei. Astăzi avem întâlnire parentală la Protecţia Copilului. Există o citaţie făcută de dinainte de sărbători”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest