Claudia Pătrășcanu, revoltată pe autorități, în procesul de divorț: „Femeia poate fi bătută, pentru că la mijloc e numele Bădălău”

 

Claudia Pătrășcanu tună și fulgeră din cauza modului în care autoritățile gestionează procesul de divorț dintre ea și Gabi Bădălău! Artista este de părere că oamenii legii înclină balanța în favoarea fostului soț, datorită legăturilor pe care familia Bădălău le-au legat, de-a lungul timpului, în justiție.

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a ajunge la un final. Apar din ce în ce mai multe controverse și răsturnări de situație pe parcursul procesului care ar fi trebuit să ajungă deja la un sfârșit.

Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din sala de judecată, în timpul unui alt termen care a avut loc ieri, în procesul de divorț, pe motiv că ar fi intervenit în jurământul martorului pe care fostul soț l-a adus.

La ieșirea din tribunal, Gabi Bădălău ne-a mărturisit că este fericit pentru gestul făcut de judecătorul care a expulzat-o din sală pe fosta soție, menționând că și avocatele Claudiei Pătrășcanu au fost amendate pentru anumite greșeli profesionale.

Dornică să aibă un drept la replică, Claudia Pătrășcanu a scris pe contul său de socializare, un mesaj, în care a oferit detalii șocante din interiorul procesului de divorț pe care îl are cu tatăl copiilor ei.

Gabi Bădălău ar întârzia voit divorțul de Claudia Pătrășcanu

„Ce credeți dragi mămici, dragi oameni ai țării acesteia (...) ieri am avut o altă înfățișare a divorțului și a custodiei, iar după 1 an și 4 luni, se întâmplă același lucru. Pe tot parcursul acestui an, încă, soțul se prezintă când dorește, aduce scutiri medicale atât pentru el cât și pentru martori, se amâna din motivul vacanțelor pe care le motivează acesta, doar pentru a-și bate joc și a mă lungi la infinit cu acest proces”, a scris Claudia, la începutul mesajului.

În continuare, Claudia Pătrășcanu susține că autoritățile care se ocupă de divorțul ei de Gabi Bădălău „nu mișcă niciun deget, pentru că la mijloc există acest nume: Bădălău”.

Mai mult decât atât, artista a spus că de acum înainte va vorbi în mod public despre tot ce i se întâmplă, menționând faptul că probele și plângerile penale pe care le-a facut împotriva soțului au fost respinse fără niciun temei legal.

„Daca până acum nu am făcut mai nimic și am lăsat instanța sa facă ceva, observ că este cazul sa strig cu disperare, căci poate ma aude domnul Ministru al Justiției, poate mă aude toată țara aceasta în care trăim și în care nu se face nimic. Precizez că de azi înainte voi detalia cu lux de amănunt tot ce am trăit in acea casa, ce am văzut, ce trăiesc in continuare fără temeri și voi dezvălui ceea ce am depus la dosar in tot acest timp, căci până acum mi s-au respins probele audio, video. Nimeni nu dorește sa le vadă sau sa le asculte, toate plângerile penale împotriva soțului nu au fost menționate niciodată, plângeri penale făcute atât la poliție, procuratură, cereri peste cereri, protecția copilului,etc”, a mai adăugat Claudia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest