Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că nu l-a lăsat să își vadă copiii: „O lună de zile nu a vrut să mi-i dea”

 

Gabi Bădălău a lansat noi acuzații la adresa Claudiei Pătrășcanu. Afaceristul susține că artista nu i-a permis timp de o lună de zile să își vadă copiii! În fața tribunalului, cei doi foști soți au acordat interviuri separate pentru Antena Stars, în care fiecare și-a expus partea de adevăr.

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău devine din ce în ce mai complicat. Ce trebuia să fie un termen in proces s-a transformat într-un circ total, iar asta după ce artista a fost dată afară din sala de judecată pentru că a intervenit atunci când martorul adus de fostul soț depundea jurământul.

”Am venit de la Constanța 300 de km, pe această vreme, i-am lăsat pe cei mici singuri acasă, ca să vin să stau la ușă efectiv! I-am făcut o observație martorei! În momentul în care a fost pusă să jure pe sfânta Biblie și suntem în postul Crăciunului, în loc să spună ”Așa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus: ”Așa să mă ierte Dumnezeu”. Atunci i-am atras atenția doamnei președintă și am fost dată afară pe acest subiect! Plec cu sufletul închis”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că nu l-a lăsat să își vadă copiii

Tot în fața tribunalului, Gabi Bădălău s-a arătat satisfăcut de reacția judecătoarei de „a o invita afară” pe Claudia Pătrășcanu, după intervenția făcută. Mai mult de atât, afaceristul a mărturisit că este fericit pentru că, în sfârșit, își poate vedea copiii cu care nu s-a putut intâlni mai bine de o lună din cauza fostei soții, acuzând-o pe aceasta de nerespectarea hotărârii judecătorești în ceea ce privește programul de vizită.

”Pe mine nu mă interesează decât de copiii mei și de viitorul lor. Nu sunt în filmul ăsta. Nu sunt agitat deloc, pe Claudia a dat-o afară din sală, pe avocate le-a amendat judecătoarea, nu sunt deloc agitat. Chiar sunt foarte liniștit, pentru că, după o lună de zile în care nu a vrut să-mi dea copiii, cu toate că am o hotărâre judecătorească, în sfârșit, pot să merg să-mi iau copiii. Sper să respecte într-un final hotărârea judecătorească”, a declarat Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

În apărarea ei, Claudia Pătrășcanu a declarat că micuții au fost bolnavi, ăsta fiind motivul principal pentru care nu s-au putut întâlni cu tatăl noi, nicidecum pentru că nu a vrut să îi lase pe aceștia să îl vadă.

”Mâine este rândul lui să îi ia pe copiii. El știe foarte bine. Nu a fost că nu i-am lăsat eu. Iar mâine trebuie să vină să ia copiii. Eu de aici plec direct acasă la Constanța, să fiu lângă copiii mei. Uitați-vă cum mă plimbă domnul Bădălău pe mine”, a mai adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest