Gabi Bădălău, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost surprinși împreună în Dubai: „Orice bărbat și-ar dori-o”

 

După ce au fost surprinși împreună în Dubai, atât Gabi Bădălău, cât și Bianca Drăgușanu au avut o primă reacție despre natura relației pe care o au, de fapt. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a oferit primele declarații despre seara petrecută alături de blondină, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Gabi Bădălău a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost surprinși de paparazzii in Dubai. Chiar dacă este protagonistul unui divorț extrem de controversat cu Claudia Păstrășcanu, afaceristul tot dedică timp distracției, iar imaginile de pe story-urile Biancăi Drăgușanu stau drept mărturie.

Fosta soție a lui Alex Bodi a intrat în noul an în forță și s-a distrat de minune alături de cele mai bune prietene, dar și alături de un bărbat misterios, care s-a dovedit a fi nimeni altul decât Gabi Bădălău. Imaginile postate de fanatik.ro arată că cei doi au petrecut împreună, motiv pentru care nu au putut infirma zvonurile.

Astfel că Gabi Bădălău a recunoscut pentru Spynews.ro că s-a distrat excepțional alături de Bianca Drăgușanu, pe care a catalogat-o drept „o femeie superbă și deșteaptă”. Chiar și așa, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a ținut să precizeze că deocamdată nu s-a înfiripat nimic între ei, însă a dat de înțeles că nu ar spune nu unei relații cu frumoasa blondină.

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău în exclusivitate pentru Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest