Bianca Drăgușanu iubește din nou? Cine este domnul misterios cu care blondina și-a petrecut noaptea! VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a uitat total de România și duce o viață de lux în Dubai, de câteva săptămâni! Mai mult de atât, blondina pare că și-a găsit și un partener în orașul din Emiratele Arabe Unite, iar drept dovada stau imaginile pe care le-a publicat pe contul ei de socializare, în timp ce se afla în prezența unui bărbat misterios.

Bianca Drăgușanu s-a distrat pe cinste, în urmă cu puțin timp, în compania prietenilor săi apropiați și nu numai. Bomba sexy și-a petrecut toată seara alături de prieteni, dar și de un domn misterios. Chiar dacă nu a vrut să îi arate fața acestuia în niciun story pe care l-a făcut pe pagina ei de instagram, toată lumea a putut observa că s-a distrat de minune în prezența acestuia, ambii dansând toată seara pe melodiile cântate live de Florin Salam.

La evenimentul privat, „Regele manelelor”, Florin Salam a întreținut atmosfera, iar alături de el se afla și Roxana Dobre care a stat la aceeași masă cu Bianca Drăgușanu și cu prietenii acesteia.

Așa cum era de așteptat, petrecerea s-a încheiat grandios, exact așa cum a și început pentru Bianca Drăgușanu. Pe ritmuri de manele și artificii, blondina și bărbatul misterios a cărui identitate încă nu i-o cunoaștem, au bifat o seară de excepție în Dubai!

Rămâne de văzut cu cine anume și-a petrecut Bianca Drăgușanu noaptea în orașul luxuriant, așa că stați pe www.antenastars.ro ca să aflați toate detaliile despre noua poveste de dragoste din showbiz ce pare să prindă contur.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest