Interviu exclusiv cu Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia: „Mi-ar plăcea să mai am un copil”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, au acordat un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, unde au dezvăluit cum s-au pregătit pentru Sărbătorile de Iarnă. Mai mult de atât, blondina a mărturisit că își dorește să mai devină o dată mamă, mai ales că micuța ei ar vrea să aibă alături o surioară.

Viața Biancăi Drăgușanu s-a schimbat radical, în ultima lună. După despărțirea de Alex Bodi, blondina pare mai liniștită ca niciodată și a mărturisit că în momentul de față se bucură din plin de momentele pe care le petrece alături de fiica sa, Sofia.

„Cred că eu deja am tot ce îmi doresc, cred că sunt un om împlinit și fericit. Și fiind un om fericit, nu-mi doresc decât înțelepciune ca să mă pot bucura de tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu. (...) Este un copil foarte atent și foarte isteț, de care eu sunt foarte mândră, iar activitățile pe care le avem zilnic împreună nu fac decât să îmi dea mai multă energie șă să mă ajute să fiu un om mai bun. Orice copil trebuie să știe că există niște limite pe care nu trebuie să le depășim., a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară?

În cadrul interviului pentru Antena Stars, Bianca Drăgușanu a aruncat bomba și a dezvăluit că micuța sa, Sofia, își dorește o surioară, o idee căreia nu i-ar spune nu. Blondina a mărturisit că ar vrea să mai aibă un copil, însă trebuie să găsească și partenerul ideal.

„Eu vreau încă o surioară cu care să mă joc. Vrea să se numească Inna. Sincer, da, mai vreau un copil. chiar dacă mi s-a părut foarte dificilă perioada în care am fost însărcinată și nu am fost genul ăla de gravidă care să mă expun cu burta la vedere, cred că mi-ar plăcea să mai am încă un copil.”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest