Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre agresiunile îndurate din partea lui Alex Bodi: „M-a bătut și mi-a luat banii cu forța!”

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea mondenă românească. Și chiar dacă cei doi s-au despărțit de ceva vreme, zilele astea au ieșit la iveală detalii uluitoare din intimitatea relației lor. Blondina a recunoscut că a fost bătută cu bestialitate de fostul soț, iar acum a făcut noi dezvăluiri despre agresiunile îndurate din partea lui!

Spynews.ro a obținut o înregistrare a conversației telefonice dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, purtate în urmă cu câteva zile. După ce afaceristul i-a reproșat că ar avea o relație cu milionarul turc, blondina a răbufnit și i-a interzis să îi mai atragă atenția în vreun aspect, mai ales că a fost înșelată, trădată și bătută de-a lungul mariajului de doi ani.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!, i-a reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, potrivit conversației telefonice obținute de Spynews.ro

Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre agresiunile îndurate

Acum, blondina a făcut noi dezvăluiri despre agresiunile pe care le-a îndurat din partea lui Alex Bodi, în timpul conversației telefonice purtate cu mâna dreaptă a afaceristului. Bianca Drăgușanu i-a cerut omului de încredere al afaceristului să vorbească cu acesta să îi înapoieze suma fabuloasă de bani pe care i-a furat-o, atunci când a bătut-o cu bestialitate.

”Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.”, i-a spus Bianca Drăgușanu acestuia, potrivit Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest