Ce a mai spus Bianca Drăgușanu despre relația toxică cu Alex Bodi: „Ar fi trebuit să pun un mare punct! Traiectoria ar fi fost alta”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton! Drumurile lor s-au separat cu mare tam-tam, iar în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, blondina a oferit noi detalii despre scandalul în care a fost protagonistă cu fostul soț.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus „Adio” definitiv, după ce de-a lungul celor doi ani de relație s-au certat, s-au despărțit, dar de fiecare dată, și-au găsit drumul unul în brațele celuilalt.  

Bianca Drăgușanu a recunoscut că despărțirea de Alex Bodi trebuia să aibă loc mult mai devreme decât s-a întâmplat, de fapt, dar chiar și așa, nu regretă nicio experiență pe care a trăit-o, considerând că toate lucrurile prin care a trecut, au fost adevărate lecții de viață.

„Am și eu zile mai proaste, și eu plâng, și eu sufăr. Și eu am fost chinuită de viață și eu am trecut prin situații mai puțin plăcute, și eu poate sufăr și poate am suferit mai mult decât orice femeie pe care o cunosc. Eu și când nu mai pot, tot mai pot puțin. Eu cred că Dumnezeu dă cele mai dure bătălii celor mai puternici soldați, iar eu sunt Comandantul.

Dumnezeu a așezat lucrurile ca pe o tablă de șah. A luat Regina și a făcut șah mat. Cu Nebunul știu ce a făcut. Regele urmează să vină! Aș schimba multe decizii dacă aș putea. Ar fi trebuit să pun un mare punct la un moment-dat. Și în momentul în care am pus punct, probabil traiectoria ar fi fost alta. Nu am niciun regret, pentru că am învățat din toate greșelile mele.

Cel mai important este să nu repet. Mi s-a arătat că nu este ceva bun pentru mine. Și până în momentul în care mi-am învățat lectia, am avut avut forța de asumare.”, a spus Bianca Drăgușanu, în excluisivitate pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, vedeta a mărturisit ca acum este mai fericită ca niciodată, având alături cele mai importante persoane din viața ei: pe fiica sa, Sofia, și pe mama ei.

„Eu deja am tot ce îmi doresc. Sunt un om împlinit și fericit. Îmi doresc decât înțelepciune, sănătate, că restul mi le aranjez. Eu oricum îmi fac singură cele mai frumoase cadouri.”, a mai spus blondina, exclusiv, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest