Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Gabi Bădălău, după ce au petrecut împreună în Dubai: „Sunt o femeie singură și asumată”

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt protagoniștii tuturor tabloidelor din România, după ce au fost surprinși, în Dubai, acolo unde s-au distrat de minune împreună! La scurt timp după ce Spynews.ro a expus prima reacție a fostului soț al Claudiei Pătrășcanu, aceeași publicație a obținut și primele declarații ale blondinei despre relația pe care o are, de fapt, cu Gabi Bădălău.

Bombe peste bombe în showbiz-ul autohton. Divorțuri controversate, împăcări neașteptate și întâlniri de-a dreptul șocante. Asta ar fi o scurtă definiție pentru tot ce s-a întâmplat în ultima vreme în lumea mondenă, iar întâlnirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost picătura care a umplut paharul.

În ciuda faptului că se află într-un proces de divorț extrem de complicat și controversat cu Claudia Pătrășcanu, se pare că Gabi Bădălău nu renunță la micile plăceri ale vieții. Așa se face că afaceristul a fost surprins în compania Biancăi Drăgușanu, în Dubai, acolo unde s-au distrat amândoi de minune, pe muzica lui Florin Salam.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Gabi Bădălău

După ce Gabi Bădălău a etichetat-o pe Bianca Drăgușanu drept „o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o”, și blondina a avut numai cuvinte de laudă la adresa afaceristului despre care a spus că este „un gentleman”.

Cât despre dacă există ceva mai mult de o simplă prietenie, între ei doi, Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze că deocamdată nu, dar dacă se va întâmpla, atunci toată lumea va afla direct de la ea.

„Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest