Gabi Bădălău, declarații tranșante despre calitatea de mamă a Claudiei Pătrășcanu: „Copiii au un viitor mai bun lângă mine”/ VIDEO

 

Gabi Bădălău a făcut o serie de declarații tranșante despre calitatea de mamă a Claudiei Pătrășcanu. Aflat în fața Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici pentru a-și face testul antidrog, după ce mama copiilor lui l-a acuzat de consum de droguri, afaceristul le-a mărturisit reporterilor Antena Stars că își dorește să se încheie procesul de divorț cât mai repede și speră ca cei doi băieți ai săi să ajungă lângă el, definitiv, punând la îndoială modul în care încă soția lui îi educă.

Scandalul dintre Gabi Badălău și Claudia Pătrășcanu capătă proporții din ce în ce mai mari! De mai bine de un an, cei doi se întâlnesc prin tribunale atât pentru divorț, cât și pentru custodia copiilor. De-a lungul luptei, au ieșit la iveală amănunte controversate din interiorul mariajului lor, iar declarațiile pe care le-au oferit au reușit doar să aprindă și mai multe scântei în războiul deschis pe care și l-au declarat.

Gabi Bădălău, declarații tranșante despre calitatea de mamă a Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău taie în carne vie! În fața sediului INML, afaceristul a mărturisit că deja a ajuns la capătul puterilor și își dorește să pună punct circului mediatic în care a fost implicat, din cauza Claudiei Pătrășcanu.

Mai mult de atât, afaceristul susține că își dorește mai mult ca niciodată ca judecătorii să îl declare divorțat de mama copiilor săi și totodată vrea ca magistrații să îi dea lui custodia celor doi băieți ai săi, contestând calitatea de mamă a Claudiei Pătrășcanu.

”Nu vreau să fac circ. Nu vreau să mai apar. Importanți pentru mine sunt copiii și educația lor. De-asta sunt și unde sunt în momentul ăsta, pentru copii. Nu vreau să comentez ce zice soția mea. Am alte priorități. Prioritatea mea sunt copiii mei. Încă sunt căsătorit. Vreau să divorțez. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul! Sunt convins că, copiii au un viitor mai bun lângă mine și familia mea.”, a spus afaceristul pentru "Xtra Night Show".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest