Amănunte frapante despre ce au văzut copiii Claudiei Pătrășcanu, în timp ce se aflau în casa lui Gabi Bădălău: „Mimau cu păpușile!”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri șocante despre ce au văzut copiii săi și ai lui Gabi Bădălău, în timp ce se aflau în casa tatălui lor! Potrivit spuselor ei, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, cei doi băieți vor avea nevoie de consiliere psihologică de durată din cauza experienței traumatizante la care au fost supuși.

Recent, Claudia Pătrășcanu a lansat acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău și a Biancăi Drăgușanu, dezvăluind că cei doi copii ai săi i-au mărturisit cum au asistat la scene nepotrivite între cei doi foști iubiți!

„Copiii s au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întamplat in acel weekend: Tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit sa o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București-Constanta, tot aceste doua personaje, de fata cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări.”, a mai adăugat artista.

Deși atât Bianca Drăgușanu, cât și Gabi Bădălău au dezmințit lucrurile de care Claudia Pătrășcanu i-a acuzat, potrivit spuselor artistei, imaginile pe care copiii săi le-a văzut i-a marcat atât de puternic, încât au început să mimeze pe păpușile din casă scenele la care au fost părtași!

Din cauza gravitații situației, Claudia Pătrășcanu a preferat să nu ofere mai multe detalii decât cele precizate anterior, dar se pare că micuții au fost grav afectați, motiv pentru care vor avea nevoie de consiliere psihologică!

Gabi Bădălău infirmă spusele Claudiei Pătrășcanu!

Intrat în transmisiune directă la XNS, Gabi Bădălău a infirmat tot ce a spus Claudia Pătrășcanu, susținând că cei doi băieți nu au stat niciodată în preajma vreunei femei, atunci când s-au aflat în custodia lui.

La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva. Copiii mei nu au stat în doi ani în preajma niciunei femei, în casa mea nu a intrat nicio femeie. Mi-e rușine, familia mea este o familie serioasă”, a fost replica dată de Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a mărturisit că cei doi copii ai săi mimau cu păpușile ceea ce au văzut în casa tatălui lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest