Claudia Pătrășcanu, acuzații șocante la adresa Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău: „Era goală și îi întreba pe cel mic tot felul de lucruri”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu a lansat o serie de acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău, după ce copiii săi s-au întors din weekend-ul pe care l-au petrecut cu tatăl lor. Potrivit spuselor artistei, cei doi băieți au trecut prin momente neplăcute, din cauza relației dintre Bădălău și Drăgușanca.

Un nou conflict de proporții s-a iscat între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu! Artista a scris pe contul său de socializare un text în care a dezvăluit că afaceristul le-a arătat celor doi băieți de-ai săi poze indecente cu Bianca Drăgușanu.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că cei doi copii au fost cei care i-au povestit episodul incomod prin care au trecut:

Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt!

M-am săturat de câte ori m-am dus la Protecția Copilului, la Poliție peste tot. Singurul lucru pe care mi l-a spus când i-am cerut să le pună centurile copiilor a fost: „Doar unul e Bădălău”. Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Mai mult de atât, potrivit spuselor artistei, se pare că Gabi Bădălău ar fi fost agresiv atât cu ea, cât și cu mama ei, în momentul în care a venit să își ia copiii pentru a petrece un weekend alături de ei. Perioadă în care i-ar fi neglijat pe cei doi băieți, dat fiind că cel mic i-a mărturisit Claudiei Pătrășcanu că Gabi Bădălău ar fi fost interesat numai de discuțiile cu Bianca Drăgușanu.

„La ora 17:30 aproximativ a venit să îi ia pe cei mici. Avea un comportament pe care l-am mai văzut și pe care îl știu... ciudat. Schimbat la față, a început să mă jignească, agitat, tremura. Nu a vrut să stea de vorbă cu mine. I-am spus să le pună centurile copiilor și m-a împins, m-a jignit și pe mine și pe mama. Au ajuns la Bolintin și mi-a scris, m-a sunat și mi-a spus că au ajuns copiii, pentru că tot timpul îi dau mesaje, îl sun.

Cel mic mi-a spus „Mami, tati a vorbit tot drumul în mașină cu Bianca”. Deci pe el nu îl interesează acești doi copii. În ce anturaje îmi duce copiii, ce se întâmplă cu el? Sunt disperată. I-a avut în weekend, l-am rugat să îi scoată în parc, să facă ceva cu copiii care s-au plictisit. Copiii nu mai vor să meargă acolo.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest