Reacția acidă a Claudiei Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit: „Mi se pare rușinos!”

 

Claudia Pătrășcanu a avut o reacție acidă, după ce Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău! Mai mult de atât, în timp ce blondina dezvăluia că nu mai formează un cuplu cu afaceristul, acesta se distra pe cinste, în cadrul unei petreceri privată, alături de mai multe femei!

Claudia Pătrășcanu a avut o primă reacție despre despărțirea dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Artista a catalogat drept “rușinos” modul în care acesta a decis să gestioneze relația cu blondina, însă a preferat să nu ofere prea multe detalii, din cauza celor doi copii pe care îi au împreună.

“Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii. le-o dăm. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Totodată, Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze că nu o mai surprinde nimic în ceea ce îl privește pe Gabi Bădălău, iar asta pentru că de-a lungul mariajului pe care l-a avut cu acesta, a avut timp să îl cunoască destul de bine.

Artista i-a adus în discuție și pe cei doi copii pe care îi are cu afaceristul, susținând că atitudinea pe care bărbatul o are în viața amoroasă nu reprezintă deloc un exemplu demn de urmat pentru băieți.  

„Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu ca mamă nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi. Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii, dar deja s-au întâmplat cam multe şi este clar că nu se mai gândeşte la ceea ce vor spune copiii, la educaţia lor.”, a completat Claudia Pătrășcanu.

Tot în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a menționat că nu o interesează dacă relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu ar fi putut conduce la o căsătorie.

„De ce ar trebui să îmi pierd energia şi timpul pentru altcineva sau pentru alte lucruri? Fiecare face atât cât poate şi cât ştie. Nu ştiu ce să spun. Nu îmi dau cu părerea nici despre căsătoria lui, nici despre viaţa lui. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Pe mine au început deja să mă întrebe lucruri şi de multe ori sunt blocată. Nu ştiu ce să le răspund. Probabil că tatăl lor o să le vorbească în momentul în care va fi întrebat el de către băieţi.”, a încheiat Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest