Bianca Drăgușanu confirma despărțirea de Gabi Bădălău, în timp ce afaceristul se distra de zor, în privat, cu mai multe femei! VIDEO

 

S-a rupt lanțul de iubire între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! În timp ce blondina confirma despărțirea de afacerist, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu se distra de zor, la o petrecere privată, cu mai multe bombe sexy!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de focoasa vedetă. Pe pagina ei de socializare, blondina a confirmat, într-o manieră subtilă, faptul că este o femeie liberă!

După ce a făcut publice imaginile în care era desfigurată din cauza bătăilor încasate, Bianca Drăgușanu a mai aruncat o bombă! Se află din nou pe lista bombelor sexy singure din showbiz! Iar vestea a fost dată chiar în timp ce Gabi Bădălău se distra la o petrecere privată, cu mai multe domnișoare, potrivit imaginilor filmate de paparazzii Spynews.ro

''Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, haideți să vorbim despre ce va fi, iar energia mea bună nu se va strica niciodată. Așadar, vă pot spune despre mine și despre prezentul meu, că sunt o femeie independentă, asumată, liberă, fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă.

Mi-ar plăcea să cred despre mine că am învățat din greșeli și din experiența pe care am acumulat-o vreau să vă dau câteva sfaturi utile. Nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și peste agresivitate și purtați-vă mai bine rece cu oamenii pentru că de la căldură se strică'', a spus Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest