Imagini șocante cu fața Biancăi Drăgușanu, desfigurată de bătăi: „Ăsta este trecutul meu, prezentul meu!”/ VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

Imagini cu puternic impact emoționat! În presă circulă imagini de-a dreptul șocante cu fața Biancăi Drăgușanu, desfigurată din cauza bătăilor! Pe contul ei de socializare, blondina a confirmat că a fost victima agresiunii domestice și că a depus o plângere penală la Poliție pe numele persoanei care a terorizat-o.

Deși s-au scris multe despre agresiunile la care Bianca Drăgușanu ar fi fost supusă de anumiți parteneri abuzivi, Bianca Drăgușanu a preferat să nu comenteze acest aspect al vieții ei... până acum. Când în mass-media a apărut o serie de imagini șocante cu chipul desfigurat al blondine.

Diva a mărturisit că imaginile care circulă pe internet cu fața plină de vânătăi sunt făcute în urma unei intervenții la chip. Mai precis, în urma unei operații de blefaroplastie. Cât despre faptul că ar fi fost victima unor tratamente brutale, Bianca Drăgușanu a recunoscut că este adevărat și că deja ar fi depus o plângere penală contra celui care le-a înfăptuit.

”Poza care e în presă cu plasturii la ochi e în urma unei operații, pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie am depus și o plângere penală”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory

Și ca să nu mai existe speculații și presupuneri în mediul online, Bianca Drăgușanu a publicat chiar ea imaginile pe care și le-a făcut după ce a fost bătută cu bestialitate. (GALERIE FOTO)

”Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj...ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Blondina a încheiat cu câteva sfaturi pe care le-a dat celor care o urmăresc. Drăgușanca le-a cerut femeilor care se confruntă cu aceleași probleme cu care s-a confruntat și ea, să nu tacă și să nu treacă cu așa mare ușurință peste infidelitate.

”Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii că de la căldură se schimbă.”, a mai spus vedeta pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest