Bianca Drăgușanu ar fi fost cerută în căsătorie de Gabi Bădălău! Ce mesaj i-a transmis blondina soacrei/ VIDEO

 

Bat clopotele de nuntă în showbiz-ul autohton? Potrivit unor surse apropiate noului cuplu din lumea mondenă, Bianca Drăgușanu ar fi fost cerută în căsătorie de Gabi Bădălău! Mai mult de atât, blondina i-ar transmis și un mesaj viitoarei soacre.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău reprezintă două dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul autohton! Ambii au fost implicați în scandaluri amoroase, iar afaceristul încă este protagonistul unui conflict de zile mari cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu, de care nu a divorțat deocamdată.

Vestea că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu a picat ca o bombă atât în rândul celor care îi urmăresc, dar și în rândul apropiaților, dat fiind că afaceristul este implicat într-un proces de divorț extrem de controversat de ceva timp, care pare că este departe de a ajunge la un final.

Cu toate acestea, iată că cei doi amorezi sunt deciși să facă pasul cel mare împreună, potrivit surselor apropiate lor. Și în timp ce Gabi Bădălău speră că magistrații îl vor declara un bărbat liber, pentru a se putea căsători cu blondina, Bianca Drăgușanu scrie postează pe rețelele de socializare mesaje sugestive, care fac trimitere la viitoare soacră.

„Un bărbat care își tratează femeia ca pe o prințesă este o dovadă că a fost născut și crescut în mâinile unei regine”, a fost mesajul postat de Bianca Drăgușanu pe Instagram, în dreptul ultimei poze făcute.

Nu este pentru prima dată când Gabi Bădălău dă dovadă că are planuri serioase cu Bianca Drăgușanu. În urmă cu ceva timp, Claudia Pătrășcanu a confirmat faptul că afaceristul i-a spus că blondina este femeia visurilor sale și că are de gând să se căsătorească cu aceasta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest