S-a aflat cine a amenințat-o pe Bianca Drăgușanu și pe fiica ei: „Cât de idiot să fii? Să mă suni de pe numărul tău și să ai și poză la profil?”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost sunată de niște indivizi și a fost amenințată, atât ea, cât și fetița sa! Intervievată de reporterii emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, avocatul blondinei a dezvăluit cine au fost cei care au băgat spaima în aceasta.

Bianca Drăgușanu a ajuns, de urgență, la Poliție, după mai multe mesaje de amenințare primite. Vedeta a mers însoțită de prietena sa, Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, dar și femeia care a înregistrat toată conversația cu cel care i-a spus blondinei că va intra peste ea în casă

Cine a amenințat-o pe Bianca Drăgușanu și pe fiica ei

Potrivit informațiilor transmise de avocatul Biancăi Drăgușanu, se pare că cei care au amenințat-o pe blondină sunt trei bărbați. Iar doi dintre ei deja au fost identificați pentru că aveau fotografii cu chipurile lor pe WhatsApp.

”Unul dintre ele mai mult ca sigur este un număr de abonament. Mai mult decât atât, pe două dintre numerele de telefon există și o poză la WhatsUp, adică doi dintre cei care au sunat au fost deja identificați. Nu știu să spun din ce zonă.”, a declarat avocatul Biancăi Drăgușanu.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a ținut să spună că nu știe încă de ce trebuie să fie victima amenințărilor, mai ales că întotdeauna a fosta pacifistă. Totodată, blondina a mărturisit că va merge până în pânzele albe pentru a-i vedea pe cei care i-au amenințat fetița, după gratii.  

”Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsUp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă? Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!, a spus și Bianca Drăgușanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest