Bianca Drăgușanu vrea să se mărite pentru a treia oară! Ce condiții trebuie să respecte cel care o va duce la altar/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu vrea să se mărite pentru a treia oară! Deși viața ei amoroasă a fost extrem de controversată până în prezent, blondina este mai hotărâtă ca niciodată să îmbrace, din nou, rochia de mireasă și să ajungă la altar, dar numai la brațul bărbatului care va îndeplini condițiile impuse de ea. Despre ce este vorba?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din showbiz-ul autohton la ora actuală. Blondina doar ce s-a despărțit de Alex Bodi, după o relație plină de năbădăi, iar afaceristul încă este implicat într-un scandal de proporții cu fosta soție, cu care se judecă prin tribunale pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

Chiar și așa, în ciuda tuturor controverselor care le-au împânzit viețile personale, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au dat o șansă poveștii de dragoste care a început între ei.

Bianca Drăgușanu vrea să se mărite pentru a treia oară!

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu a mărturisit că își dorește să se mărite pentru a treia oară. Mai mult de atât, blondina a spus și care sunt condițiile pe care viitorul soț trebuie să le respecte pe deplin.

”Da, mă mărit cândva. A treia o să fie cu noroc. Din prima căsătorie a ieșit Sofia, un copil minunat, a doua a fost și s-a dus și a treia este cu noroc. Când un bărbat va știi să mă potolească, cu siguranță, acela va fi alesul și mă va avea pentru totdeauna... ”, a spus Bianca Drăgușanu într-o emisiune TV!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest