Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? Informații bombă din partea apropiaților celor doi!

 

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul autohton? Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? Surse apropiate celor doi au oferit informații bombă despre ce se întâmplă, de fapt, între cei doi amorezi.

Dacă ar fi spus cineva, în urmă cu câteva săptămâni, că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar forma un cuplu, nimeni nu ar fi crezut. Însă iată că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda tuturor controverselor amoroase de care au avut parte de-a lungul timpului.

Potrivit Spynews.ro, surse apropiate Biancăi Drăgușanu și lui Gabi Bădălău susțin că cei doi se află într-o vacanță de vis în Maldive, după ce noaptea dintre ani au petrecut-o împreună, în Dubai, pe ritmurile pieselor lui Florin Salam.

Confirmarea vine chiar pe contul de instagram al Biancăi Drăgușanu, unde vedeta și-a etalat formele tunate pe paljele din Maldive. Cât despre Gabi Bădălău, bărbatul o tratează regește pe blondină, fiind și prima femeie cu care își asumă povestea de dragoste după divorțul de Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc?

Mai mult de atât, surse din apropierea celor doi au declarat pentru Spynews.ro că Gabi Bădălău i-ar fi spus unei cunoștințe că a plecat în vacanță alături de viitoarea lui soție. Reporterii publicației anterior menționată au investigat și au aflat că Bianca Drăgușanu și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu ar avea o relație foarte serioasă și ar știi si deja cine ar putea să îi cunune în caz de se vor căsători. Pentru toate detaliile rămâneți pe www.antenastars.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest