Cătălin Botezatu vrea să fie naș la nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău! Ce a spus designer-ul despre cuplul controversat

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează, la ora actuală, cel mai inedit cuplu din showbiz-ul autohton. După ce a ieșit la iveală faptul că au petrecut împreună în noaptea dintre ani, cei doi și-au asumat relația, după care s-au bucurat de o vacanță minunată în Maldive, în doi. Vestea că Drăgușanca și Bădălău au o relație nu l-a mirat deloc pe Cătălin Botezatu, ci din contră, designer-ul a dezvăluit că își dorește să le fie naș la nuntă, dacă este cazul.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda tuturor controverselor de care au avut parte în relațiile amoroase. Vă reamintim că blondina s-a despărțit cu mare tam-tam de Alex Bodi, iar Gabi Bădălău încă este protagonistul unui divorț delicat de Claudia Pătrășcanu. Chiar și așa, cei doi pare că au uitat de toți și de toate, iar acum se bucură de relația lor care se află în vizorul tuturor.  

Cătălin Botezatu vrea să fie naș la nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău!

După ce sursele Spynews.ro au aflat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar avea planuri de nuntă, Cătălin Botezatu a aruncat bomba și a spus că își dorește să le fie naș. Mai mult de atât, celebrul designer a menționat și cum arată bărbatul care ar putea-o cuceri pe blondină.

”În viziunea Biancăi, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, și să tacă, pentru a face ce vrea ea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc! Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău”, a declarat creatorul de modă pentru playtech.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest