Bianca Drăgușanu, amenințată cu moartea! S-a prezentat, de urgență, la Poliție: „Mi-a spus că intră în casă peste mine și peste fiica mea”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, de urgență, după ce atât ea, cât și fiica ei, au fost amenințate cu moartea! Blondina a făcut primele declarații despre situația în care se află, în exclusivitate pentru „Xtra Night Show”.

Relaxarea cu care s-a întors din vacanța de vis din Maldive, se pare că nu a durat deloc mult pentru Bianca Drăgușanu. Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie! Blondina s-a prezentat de urgență la Poliție, după ce a primit mai multe telefoane de amenințare atât la adresa ei, cât și la cea a micuței Sofia.

Intervievată de reporterii „Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că episodul halucinant  a avut loc chiar seara trecută, iar alături de ea se afla și Iulia Sălăgean, prietena sa, dar și mama fetiței lui Alex Bodi.

Potrivit spuselor blondinei, Iulia a înregistrat toate amenințările bărbatului respectiv, după care au sunat de urgență la Poliție, iar ulterior oamenii legii s-au prezentat la locuința Biancăi Drăgușanu: ”Am fost amenințată eu și fetița mea. Mai multe detalii vă poate da domnul avocat și prietena mea care a fost martor și sora mea. A trebuit să ne prezentăm la poliție. În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori. Este vorba despre copilul meu. Înțeleg orice, dar până la copilul meu. Avem și înregistrarea. Prietena mea a avut instinctul de apărare și am înregistrat în momentul în care persoana respectivă spune: ”Intru peste tine în casă și peste fiica ta. Sunt în fața blocului!”. În acel moment am sunat la Poliție și au venit 3 echipaje de polițiști, acum o oră. Să-mi spună cineva toate astea, l-am înregistrat”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, terifiată din cauza mesajelor de amenințare

Bianca Drăgușanu a spus că este de-a dreptul terifiată din cauza cuvintelor de amenințare care i-au fost adresate atât ei, cât și fiicei sale. Blondina a ținut să precizeze că nu a avut niciun conflict cu nimeni și nu înțelege cine își dorește să îi facă rău.

”Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mi se mai pare glumă”, a mai declarat blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest