Reacția neașteptată a lui Alex Bodi, despre decizia Biancăi Drăgușanu de a-și cumpăra un apartament în Dubai/ VIDEO

 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă a trecut ceva vreme de când au decis să meargă pe drumuri separate, numele lor alăturate tot creează scântei în lumea mondenă. Aflat în fața Tribunalului Dolj, afaceristul a avut o reacție neașteptată la adresa deciziei fostei soții de a părăsi România și de a-și cumpărat un apartament în Dubai.

Alex Bodi s-a prezentat, astăzi, alături de avocatul său, la Tribunalul Dolj pentru a afla dacă va rămâne în continuare în arest preventiv sau dacă va ajunge după gratii. Decizia magistraților a constat în amânarea hotărârii până pe data de 18 ianuarie, timp în care vor analiza toate probele aduse de afacerist la dosar.

„Magistrații au decis amânare. 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru csre s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura rămâne. Ramâne să fie verificată în termenul din 18”, a declarat avocatul lui Alex Bodi, în exlusivitate pentru Antena Stars.

Cum a reacționat Alex Bodi la auzirea că Bianca Drăgușanu vrea să își cumpere apartament în Dubai

Mai calm ca niciodată, Alex Bodi a ținut să precizeze că nu își mai dorește ca numele lui să fie asociat cu cel al Biancăi Drăgușanu. Mai mult de atât, afaceristul a explicat ca nu poate spune acum tot ce gândește, din simpul motiv că nu îi este permis, însă atunci când va putea, va discuta despre toate aspectele din viața lui personală în amănunt.

„Nu lucrez la bancă. Nu mai vreau să fiu asociat cu acest nume sub nicio formă. Indiferent de aspect. Nu mă mai interesează. Sunați-o pe dânsa, nu mă interesează. Întrebați agenții imobiliari, nu știu. (...) Restul o să le vorbim la momentul potrivit, când o să-mi fie și permis și o să pot să declar anumite chestii și referitor la viața mea personală”, a spus omul de afaceri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest