Avocatul lui Alex Bodi, declarații exclusive despre incidentul cu fosta soție a afaceristului, în fața Tribunalului Dolj! VIDEO

 

Atât Alex Bodi, cât și avocatul lui, au oferit primele declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre cazul complicat în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu este implicat! Ce au declarat cei doi despre incidentul cu fosta soție a controversatului om de afaceri?

Astăzi, pe data de 8 ianuarie, a avut loc o înfățișare la Tribunalul Dolj pentru a se decide dacă Alex Bodi va fi, în continuare, arestat la domiciliu sau dacă va ajunge, din nou, după gratii. Se pare că decizia a fost amânată până pe 18 ianuarie, când afaceristul și avocatul său vor trebui să se prezinte iarăși în fața instanței.

„Magistrații au decis amânare. 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru csre s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura rămâne. Ramâne să fie verificată în termenul din 18”, a declarat avocatul lui Alex Bodi, în exlusivitate pentru Antena Stars.

Aflați în fața Tribunalului Dolj, Alex Bodi și avocatul său au fost asaltați cu întrebări despre incidentul care ar fi avut loc la vila lui, cu fosta soție, Iulia Sălăgean. Femeia susține că ar fi fost bruscată de afacerist, lucru infirmat de cei doi, cu dovezi pe care le-au depus la dosar și care urmează să fie analizate de instanță.

„Au fost puse în dosar și urmează ca noi să facem probatoriu prin Poliția care urmărește supravegherea, să depunem și noi documentele necesare. Am mai spus-o de altfel, e un fake news, un incident care, de fapt, nici nu a avut loc și prin care doamna a încercat să-și facă publicitate gratuită. Noi am sesizat Poliția, Poliția a venit imediat, am depus la dosar toată înregistrarea video, nu ce a dorit dânsa să depună, astfel încât și autoritățile de aici și toată lumea să vadă exact ceea ce s-a întâmplat”, a spus avocatul omului de afaceri, în fața Tribunalului Dolj..


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest