Este sau nu este Alex Bodi gelos pe relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău? Avem reacția afaceristului!

 

Vestea că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu a picat ca o bombă în lumea mondenă românească! Astfel că nu puțini au fost cei care s-au întrebat cum se simte Alex Bodi vizavi de relația celor doi! Iar noi am aflat toate detaliile!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost protagoniștii unei povești de iubire controversate, plină de suișuri și coborâșuri. Chiar și așa, mulți au crezut că sunt predestinați unul celuilalt datorită împăcărilor pasionale de care aveau parte, ori de câte ori declarau că nu mai există cale de întoarcere.

Iată că în cele din urmă drumurile lor s-au separat definitiv, iar Bodi și-a oficializat relația cu Daria Radionova, relație care a început încă de pe vremea când îi declara dragostea Drăgușancăi, iar blondina s-a refugiat în brațele lui Gabi Bădălău.

Este sau nu este Alex Bodi gelos pe relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău?

Contactat de reporterii Antena Stars, Alex Bodi a dezvăluit că nu simte niciun pic de gelozie pe relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și îi dorește fostei soții să îi meargă extraordinar în noua poveste de dragoste pe care o are.

Mai mult de atât, se pare că acasă la el au fost invitați o prietenă comună de-a lui cu Bădălău și iubitul acesteia, pe care a rugat-o să îi transmită un mesaj afaceristului. Potrivit informațiilor oferite de reporterii Antena Stars, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ținut să ajungă la urechile lui Gabi Bădălău că are dreptul să facă ce vrea și să îl asigure că nu mai are niciun fel de sentiment pentru cea care odinioară i-a fost parteneră de viață.

Totodată, Alex Bodi a mărturisit încă o dată că este extrem de fericit alături iubita pe care o are și că se bucură din plin de micile plăceri, dat fiind că încă se află în arest la domiciliu, fiind suspect într-un dosar de proxenetism.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest