Claudia Pătrășcanu, mărturisiri șocante din căsnicia cu Gabi Bădălău: „Vreau să uit de cele trăite”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu continuă seria mărturisirilor șocante din intimitatea mariajului pe care l-a avut cu Gabi Bădălău! Recent, pe contul ei de socializare, cu ochii în lacrimi, vedeta a povestit un episod marcant din viața ei!

Claudia Pătrășcanu trece prin momente dificile, din cauza divorțului controversat de Gabi Bădălău! Cei doi se luptă în instanță pentru custodia exclusivă a copiilor, de mai bine de un an și jumătate, dar chiar și așa, războiul este departe de a se fi sfârșit.

Recent, Claudia Pătrășcanu și-a deschis sufletul față de cei care o urmăresc în mediul virtual și cum o scenă pe care a văzut-o în fața unui supermarket i-a readus aminte de greutățile prin care a trecut în ultima perioadă, din cauza tatălui copiilor săi.

”Am trăit acum câteva luni aceleași momente. Am fost la cumpărături, după ce am ieșit, norocul meu și îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum am mașină, dar atunci nu aveam, m-am urcat în mașină, am pornit și cumva la ieșirea din market am văzut o doamnă care avea în stânga șase, șapte sacoșe și în cealaltă mână tot cam așa. Avea o greutate pe care o ducea și stânga-dreapta, se clătina și cu capul în jos și ofta. În acel moment am încetinit mașina și mi-am dorit din tot sufletul să opresc și să o rog să urce, să o duc unde locuia. În momentul acela nu o mai vedeam pe acea doamnă, mă vedeam pe mine.”, a declarat artista pe contul de Instagram.

Chiar dacă încearcă să uite de toate clipele grele prin care a trecut, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că există anumite situații care îi declanșează amintirile neplăcute din mariajul cu Gabi Bădălău, așa cum s-a întâmplat și de această dată.

”Nu am făcut acest lucru, nu am ajuns acasă și în tot acest timp, încontinuu m-am gândit la acea doamnă. Mă vedeam pe mine și m-am reîntors în timp, acum câteva luni, căci vreau să uit de cele trăite, dar cumva se întâmplă să-mi apară tot timpul câte ceva și să-mi aduc aminte. Probabil că toată viața voi întâmpina astfel de situații.”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest