Claudia Pătrășcanu, adevărul despre cum a decurs întâlnirea cu Gabi Bădălău, la aniversarea fiului lor: „Am făcut o greșeală”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiul dintre ei pentru câteva ore și s-au întâlnit pentru a-și aniversa micuțul care a implinit patru anișori. În direct pentru “Xtra Night Show”, artista a detaliat cum a decurs revederea cu fostul partener de viață, mai ales că totul a avut loc în timpul procesului controversat în care sunt implicați amândoi.

Băiețelul lor, Nicoals, a împlinit patru anișori, iar alaturi de el s-au aflat ambii părinți. Petrecerea a avut loc la munte și chiar dacă Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se războiesc prin tribunale, iată că de data aceasta s-au comportat pașnic unul față de celălalt de dragul micuțului lor.

„L-am sărbătorit pe Nicolas. Încă suntem aici. Gabi a venit aici, după a plecat. Nu este ușor ceea ce se întâmplă, dar lăsăm instanța să hotărască și mergem înainte. Pentru că trebuie să divorțăm. Suntem părinți pentru ei. Gabi a fost tot timpul la aniversările copiilor, tot binele pentru ei.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Mai mult de atât, artista a mărturisit că nu a purtat nicio discuție cu Gabi Bădălău, în ceea ce privește războiul din instanță, considerând că nu era deloc contextul potrivit.

„Lăsăm ca lucrurile să se așeze și îmi văd în continuare de activitățile copiilor. Nu am purtat nicio discuție. Am stat la aniversarea copiilor cu câțiva prieteni. A doua zis Gabi a plecat. Nu am avut ce să vorbim. Copiii au fost foarte încântați. Având în vedere că era ziua lui Nico, amândoi eram ca părinți lângă ei. Copiii erau fericiți. Eu îi divinizez, pentru ei fac totul. Vreau să fie fericiți. Nu mi-aș fi dorit niciodată să se ajungă aici.”, a mai spus vedeta.

Totodată, artista a ținut să precizeze că nu este deloc deranjată de aventurile amoroase ale soțului ei, mai ales că este obișnuită cu acest aspect încă de pe vremea în care erau formau un cuplu.

„Nu, soț și soție, nu. Părinți, bineînțeles. Am depășit de mult acest moment, încă din timpul căsătoriei. Pentru că de asta am și vrut divorțul, ca el să își vadă de viața lui și să fie fericit cu cine își dorește. Nu mă afectează, fiecare avem o viață și trebuie sa o respectăm. Eu i-am respectat viața încă soțului meu. El nu a făcut același lucru pentru că dacă îmi respecta dorințele nu am fi ajuns aici. Am făcut o greșeală, mi-o asum, dar am mers înainte pentru copiii noștri, pentru că mi-am dorit o căsnicie, o familie.", a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru "Xtra Night Show"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest