Claudia Pătrășcanu lansează acuzații grave la adresa mamei lui Gabi Bădălău: „Îmi lua banii de la cântări ca să își ia genți”/ VIDEO

 

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău capătă proporții draconice! Aflată în fața instanței care a decis să mai amâne procesul de divorț dintre cei doi, artista a lansat acuzatii grave la adresa soacrei!

Claudia Pătrășcanu a facut declarații fără precedent despre ce s-a întâmplat de-a lungul timpului în mariajul toxic pe care l-a avut cu Gabi Bădălău! Alături de ea a fost Andreea Bănică, in calitate de martor, pentru a povesti cu lux de amănunte episodul în care a fost dată afară de afacerist din casă, cu tot cu copii, episod încă marcant pentru artistă.  

„Astăzi m-am reîntors în povestea mea. Nu mi-a fost bine emoțional. Dar pentru copiii mei trec. De atâta suferință, umilință, aveam cu -10 kg. A fost violent, dar nu să mă lovească practic. Sunt o femeie puternică. Dar a avut tentativa de a lovi 2 uși în casă.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu susține că în câteva zile va fi ziua fiului cel mic și chiar dacă își dorește ca Gabi să se prezinte și să îi fie alături celui mic, o încearcă și un sentiment de teamă din cauza veștii pe care a aflat-o.

„Martora lui este carantinată și nu s-a prezentat. Copiii sunt pe perioada timpului meu. Gabi trebuie să vină, nu am nimic împotrivă, doar că acum spunând că menajera lui este carantinată, el locuind cu menajera, mi-e teamă. Nu vreau să iau COVID.”, a mai spus vedeta.

Claudia Pătrășcanu lansează acuzații grave la adresa mamei lui Gabi Bădălău

Pe lângă declarațiile despre ce s-a întâmplat în proces, Claudia Pătrășcanu a povestit și chinurile la care a fost supusă de întreagul neam Bădălău, atunci când a fost întrebată de un reporter ce ar vrea să primească la partaj.

Vedeta a relatat un moment în care mama lui Gabi Bădălău i-a luat banii de pe concertele la care a cântat, pentru a-și achiziționa genți: “În primele 6 luni nu am primit niciun ban. Ce a cerut tatăl copiilor mei de la mine? Întrebați-l! a cerut 50.000 de euro, a cerut lemnul și mobila din casă, unde dorm copiii. Eu nu mă gândesc la partaj. Eu vreau doar banii mei, din închiriat garsoniere. Vreau banii de la moțul copiilor pe care i-a luat. Și el i-a luat ca să își ia un escavator.

Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări, că voia să își ia genți. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot... pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei.

Eu când l-am cunoscut pe Gabi era falit. Eu aveam treaba mea cu muzica, aveam un apartament, o mașină. Apartamentul l-am vândut ca să pot să îmi achit creditul. Pe mine mă penalizau băncile, din cauza jocurilor lui Gabi la cazino.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest