Informații de ultimă oră despre procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Ce au decis magistrații/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au prezentat, din nou, în fața magistraților, având o nouă înfățișare în procesul de divorț. În fața judecătoriei, afaceristul a dezvăluit ce anume au decis judecătorii și ce părere are despre dorința mamei copiilor săi de a-și face testul antidrog pe baza firelor de păr.

Gabi Bădălău susține că și-a făcut cel mai complex test antidrog care există la ora actuală în România. Chiar și așa, Claudia Pătrășcanu nu este deloc mulțumită de probele pe care se bazează rezultatul analizelor, mărturisind că cel mai concludent test ar fi pe baza firelor de păr.

”Dacă tot face aceste acuzații, să vină cu dovezi. Singura plângere pe care mi-au asumat-o a fost cea a consumului de droguri. Insist pe acest subiect, să se facă testul pe firul de păr.”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, în exclusivitate!

"Niciun institut medical din România nu are acest test. Am făcut cel mai complex test: urină, salivă și sânge. Am întrebat medicul de gardă de la INML și mi-a zis că este cel mai complex test pe care l-am făcut.

Doamna Președinte nu a cerut asta, eu l-am facut pentru familie și pentru copii. Să te acuze mama copiilor tăi că faci asta, am fost nevoit să îl fac.”, a fost răspunsul pe care Gabi Bădălău i l-a dat Claudiei Pătrășcanu.

Informații de ultimă oră despre procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău!

Cât despre procesul de divorț în care sunt implicați, Gabi Bădălău a dezvăluit că s-a amânat și de această dată: „S-a amânat. Doar din partea ei au fost martori. Conform unei hotărâri judecătorești este dreptul meu să petrec timp cu copilul.” a mai spus afaceristul pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest