Andreea Bănică, martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „A fost dată afară din casă. Plângea în hohote! Era slăbită!”/ VIDEO

 

Andreea Bănică s-a prezentat ca martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Aflată în fața judecătoriei, artista a vorbit cu lux de amănunte despre situația în care a fost pusă prietena ei de tatăl copiilor ei, atunci când a dat-o afară din casă cu tot cu copii.

Noi detalii ies la iveală din scandalul de proporții dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. În lupta pentru custodia copiilor, artistei îi este alături Andreea Bănică, persoana care a ajutat-o să se mute, atunci când a fost dată afară din casă de afacerist, cu tot cu cei doi băieți.

Andreea Bănică susține că prietena sa, Claudia Pătrășcanu, este o victimă în tot scandalul cu Gabi Bădălău. Mai mult de atât, artista a detaliat momentul în care a fost sunată de aceasta, după ce a rămas pe drumuri.  

„Exact așa mi-a zis: „Blondo, m-a dat afară din casă”. I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (...)  Știam că suferă. Știam că nu este bine. A încercat să ascundă asta. (...)  Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viață. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am încercat să consiliez relația dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de așa ceva. Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta.”, a spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică a relatat și care a fost atmosfera în sala de judecată, după ce Gabi Bădălău a dat de ințeles că mama copiilor săi a fost la un pas să primească amendă din cauza comportamentului agitat de care a dat dovadă în fața magistraților.

„În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva de oprește. Însă susțin toate mamele, femeile din lumea asta. sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor.

Mi se pare incredibil de greșit câți oameni vorbesc despre asta. în loc să lase această familie să își vadă de viața lor.”, a mai spus Andreea Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest